Băsescu: Dragnea e o panaramă. Sa se apuce de altceva - cresterea porcilor, paranghelii

E.b. | 03.04.2017

Traian Băsescu a declanşat, la România TV, un atac frontal împotriva tuturor liderilor politici ai momentului. El a afirmat că nu mai există lideri în politica românească, ceea ce îi avantajează lui Klaus Iohannis.

Pe aceeași temă

 

 

Traian Băsescu i-a luat la rând pe liderii politici ai momentului. Pe Liviu Dragnea l-a numit "panaramă" şi a spus despre el că reprezintă un pericol pentru PSD.

 

"V-am spus eu ca Dragnea e panarama? (...) Sa se apuce de altceva, poate e mai priceput la cresterea de porci, paranghelii in Brazilia, de vanatoare", a comentat Băsescu la RomaniaTV.

 

Băsescu susine că Liviu Dragnea nu ştie să conducă un partid mare, dar nici nu lasă pe altcineva.

 

"Dragnea e un infrant care duce la infrangere PSD. Daca in PSD ar mai aparea un lider ar avea grija Dragnea sa il elimine".

 

 

 

Despre Gabriela Firea 

 

 

 

"Puneti-o la prezidentiale sa vedeti daca ia mai mult de 3%. Pana la urma, intr-un lider trebuie sa existe si putina substanta. M-a innebunit, ea e atacata, supravegheata de dimineata pana seara, nu se poate sa iti constuiesti asa imagine", a afirmat Băsescu.

 

 

 

Lia Olguţa Vasilescu 

 

 

"Doamna Olguta ne dubleaza salariile, dar avem ceva in cap legat de politica extrena a patriei, de politici generale? Ca presedinte te poti califica la locul de munca, dar trebuie sa ai o baza, ca daca baza ta e minus, distrugi o tara pana te califici", a afirmat Băsescu.

 

 

Dacian Cioloş

 

"Daca Dreapta vrea sa se ingroapa la doi metri sub pamant, da, sa il puna pe Ciolos. PMP nu va fi de acord cu un asmeena lider", a declarat Băsescu, care a concluzionat că "deocamdata partidele nu au contracandidat pentru Iohannis. Experienta ca lider politic imi spune ca in momentul de fata nu avem un politician cu vână de lider care sa il bata pe Iohannis".
 
  

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22