Ca să ”calmeze” opinia publică, Țuțuianu recomandă desecretizarea protocoalelor SRI-DNA

Dora Vulcan | 14.03.2017

Seful comisiei de control SRI Adrian Tutuianu a anunțat marti ca membrii comisiei au decis sa recomande desecretizarea tuturor protocoalelor incheiate de SRI, neputand solicita oficial partilor implicate sa faca acest lucru, pentru că legea nu le permite.

Pe aceeași temă

 

 

 

"Noi am opinat ca ar fi util ca aceste protocoale sa fie desecretizate. Suntem mai multi care ne-am pronuntat in sensul desecretrizarii pentru a calma opinia publica", a declarat Tutuianu, care a recunoscut că, de fapt, parlamentarii nu pot solicita acest lucru ci pot doar sa sugereze partilor implicate sa ia aceasta decizie. "Daca tinea de comisie, am fi zis ca comisia a decis acest lucru", a spus Țuțuianu, citat de Hotnews.ro. 

 

 

 

Și ministrul Justiției Tudorel Toader a spus duminică seara la Antena 3 că nu este suficient ca protocoalele încheiate între SRI și Parchete să fie denunțate și că ar fi ”interesantă” și desecretizarea lor pentru a vedea cum au funcționat colaborările procurorilor cu serviciile de informații.

 

 

 

Ministrul Justiției Tudorel Toader a spus duminică seara la Antena 3 că nu este suficient ca protocoalele încheiate între SRI și Parchete să fie denunțate și că ar fi ”interesantă” și desecretizarea lor pentru a vedea cum au funcționat colaborările procurorilor cu serviciile de informații.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22