Calculele lui Ponta: câți PSD-iști îl vor trăda pe Dragnea la votul privind moțiunea de cenzură

I.g. | 18.06.2017

Deputatul Victor Ponta, noul secretar general al Guvernului, a declarat că ”mai mult fde 14” parlamentari ai PSD nu vor vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu și vor trăda tabăra lui Dragnea.

Pe aceeași temă

 

"Mai mult de 14. Atât contează. (...) Eu cred că niciun pesedist adevărat n-o să cheme alte partide să-i rezolve problemele interne", a declarat, duminică, Victor Ponta, pe holurile Parlamentului, subliniind că Liviu Dragnea este deranjat de faptul că ”nu mai are puterea”, a spus Vitor Ponta. Acesta a mai precizat că, din punctul lui de vedere, ”niciun pesedist adevărat n-o să cheme alte partide să-i rezolve problemele interne”, ca reacţie la declaraţia preşedintelui executiv al PSD, Nicolae Bădălău, conform căruia social-democraţii vor racola parlamentari de la toate partidele pentru a susţine moţiunea de cenzură.

 

În ceea ce priveşte o eventuală curiozitate a deputaţilor PSD în privinţa informaţiilor vehiculate conform cărora Ponta ar fi un ”om al sistemului”, Victor Ponta a răspuns că ”nu cred nici ei (social-democraţii - n. r.) prostiile astea”. ”E un propagandist la PSD, un consilier al domnului Dragnea, care cred că a rămas în 1989 cu agenturili străine, ştiţi?”, a mai spus el.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22