Camionul plin cu refugiati asfixiati. MAE: Ambasadele din Budapesta si Viena nu au fost notificate oficial

M. B. | 27.08.2015

Pe aceeași temă

Ambasadele României la Budapesta și Viena nu au fost notificate oficial cu privire la șoferul român care ar fi condus camionul în care au fost descoperiți asfixiati mai mulți refugiați, informează Ministerul Afacerilor Externe (MAE), într-un răspuns acordat la solicitarea Agerpres.

 

Verificările sunt în curs, iar Ambasada României de la Budapesta și cea de la Viena mențin legătura cu autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la acest caz.

 

Șoferul camionului în care au fost găsiți joi zeci de imigranți morți pe o autostradă din estul Austriei, nu departe de granița cu Ungaria, ar fi român, potrivit unei declarații a purtătorului de cuvânt al premierului ungar Viktor Orban, care a precizat că a informația a fost oferită de poliția austriacă.

 

Între 20 și 50 de imigranți morți au fost găsiți joi dimineață în respectivul camion care era oprit pe o bandă de staționare în landul austriac Burgenland, din apropierea graniței cu Ungaria, a precizat, într-o conferință de presă la Viena, purtătorul de cuvânt al poliției austriece, Hans Peter Doskozil.

 

CITIȚI ȘI: Zeci de refugiati au fost descoperiti asfixiati intr-un camion parasit pe o autostrada din Austria. Soferul este roman

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22