Campion la traseism: Finul lui Dragnea, refugiat recent în PNL de la PSD, trece la Pro Romania

Laurentiu Gheorghe | 06.02.2020

Senatorul Emanoil Savin, recent trecut la PNL de la PSD, a anunțat că se va înscrie în cursa pentru alegerile locale din Ploiești, dar din partea Pro România, transmite Ziarul Incomod.

Pe aceeași temă

Senatorul prahovean care a votat învestirea guvernului Orban în noiembrie, a declarat că s-a supărat pe liberali pentru că PNL l-a impus din nou pe Mircea Roșca în colegiul de pe Valea Prahovei.

„Și-au făcut ei aici organizație și au trecut peste mine. Singura mea pretenție discutată cu PNL a fost să răspund de colegiul ăsta așa cum am făcut din 2004. Și atunci m-am supărat și-am zis să-mi văd de treburile mele, așa că intenționez să trec la Pro România. O să candidez la primăria Ploiești din partea Pro România. De ce să nu candidez?”, a declarat Savin.

Emanoil Savin a intrat la începutul carierei politice în partidul lui Dan Voiculescu, apoi s-a lipit de PSD cât timp a fost la putere; apoi Savin a sărit în barca PDL, fiind un fervent susținător al fostului președinte Băsescu, pentru ca fostul primar al Bușteniului să se reîntoarcă la matcă, adică în PSD. Numele său apare în diverse controverse, în special legate de afaceri imobiliare făcute în județul Ilfov, dar și la Bușteni. Emanoil Savin deținea la un moment dat peste 10 terenuri valoroase, cel puțin un hotel în stațiunea turistică, dar și patru apartamente, două case și sume importante de bani în bănci sau bani dați cu împrumut, se arată într-un episod din „Dosar de politician”, scris în 2016 când a candidat pentru Parlament din partea PSD.

În anul 2011, Revista Forbes îi estima averea la 7 milioane de euro.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22