Capcanele retelelor de socializare: cum a ajuns Snoop Dogg în comuna Bogata din Mureş

Vlad Toma | 16.03.2016

Rapperul American Snoop Dogg a comis zilele trecute o gafă care a distrat multa lume pe internet. Intentionand sa-si anunte fanii, pe Instagram, ca a ajuns in Bogota, Columbia, unde urma sa concerteze, rapperul a dat check-in in comuna Bogata din judetul Mureş.

Pe aceeași temă

 

Surprinsi de locatia lui Snoop Dogg, mai multi romani au postat comentarii ironice pe pagina acestuia, inventand tot felul de motive ale unei posibile vizite a rapperului in Romania, de la traditiile romanesti, la sarmale, palinca si, nu in ultimul rand, iarba din Romania...

 

Autoritatile locale din Bogata s-au pus insa in miscare rapid si au creat un site de promovare a localitatii, visitbogata.com, pe care au inceput sa faca publicitate comunei lor si sa prezinte atractiile turistice din zona.

 

Laszlo Barta, primarul comunei, a declarat ca prin Bogata au trecut multi americani si ca Snoop Dogg poate să vină, deoarece au locuri de cazare și o mâncare tradițională exceptionala:

 

'Dacă vine, îl așteptăm cu o ciorbă de moare de varză cu porc proaspăt, facem și cu porc la proțap, dar în primul rând îl așteptăm cu o inimă deschisă și curată. La noi, la Bogata, avem și o pensiune la care urmează să facem recepția finală, e o pensiune mică, cu 9 locuri. Este loc de cazare și pe la oameni, avem mâncare bună, sănătoasă — eu sunt și producător agricol. Avem și Colina Sasului, o sală de nunți cu peste 700 de locuri, unde au mai fost americani, au mâncat mâncare tradițională și s-au simțit bine. Deci poate să vină Snoop Dogg și cu alaiul, pentru că sunt locuri de cazare și aici oamenii au sufletul curat și îi așteaptă cu drag', a declarat primarul, citat de Agerpres.

 

(Sursa foto: https://www.facebook.com/snoopdogg/)

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22