Carmen Avram (PSD), fostă Antena 3: Există români care sfâşie români, ca să poată sluji aiurea

Laurentiu Gheorghe | 27.09.2019

Europarlamentarul PSD, Carmen Avram, impusă pe lista de către Dragnea, la cererea patronului Antenei 3, îi acuză de antiromânism pe cei care spun că Rovana Plumb a fost respinsă de Comisia JURI

Pe aceeași temă

Fosta jurnalistă Antena 3, Carmen Avram, soția lui Adrian Ursu, directorul aceluiași post TV, le spune celor „care se bucură acum că au mai dat o lovitură împotriva României, Rovana Plumb nu a fost "respinsă". I s-a suspendat!! procedura de audiere în comisia de transport”.

Rovana Plumb a primit un vot negativ, joi, în Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a Parlamentului European pentru funcția de comisar european. Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a decis, cu unanimitate de voturi, să trimită o scrisoare Comisiei Europene în care să informeze asupra faptului că există conflict de interese în cazul Rovanei Plumb și nu poate asuma funcția de comisar european. Decizia finală va aparține șefei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care ar putea cere o reaudiere a Rovanei Plumb în Comisia juridică a PE sau s-o sune pe Dăncilă ca să-i ceară o altă nominalizare din partea României pentru funcția de comisar.

”Ca să fie foarte, foarte clar pentru cei care se bucură acum că au mai dat o lovitură împotriva României, Rovana Plumb nu a fost «respinsă». I s-a suspendat!! procedura de audiere în comisia de transport, pentru a-i da timp să-şi rezolve problema considerată «conflict de interese». Dacă reuşeşte, are toate şansele de a merge mai departe. Dar, totuşi, cât e de trist ce se întamplă în această țară! Cât e de trist că există români care sfâşie români, ca să poată sluji aiurea! Cât e de trist că, din 10 candidați «cu probleme»- dintre care unii chiar au fost dovediți că au călcat strâmb-doar Rovana Plumb (victimă a unei groaznice campanii de denigrare şi de hărțuire) e cea care trebuie să suporte consecințele! Tare, tare trist.”, a scris fostul jurnalist al lui Dan Voiculescu pe Facebook.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22