Carmen Dan despre mitingul PSD: S-a exagerat în mod intenționat ideea că a fost blocată Târgoviștea

Laurentiu Gheorghe | 23.05.2019

Ministrul de Interne, Carmen Dan, susține că „s-a exagerat în mod intenționat ideea că a fost blocat întregul oraș” la mitingul PSD de la Târgoviște când șoferii non-PSD au fost opriți de Poliție.

Pe aceeași temă

„S-ar fi putut găsi o formulă mai bună pentru accesul persoanelor autorizate să participe la adunare, însă parola a fost convenită de organizatori, care aveau responsabilități în acest sens, de Poliție și Jandarmerie”, a susținut Carmen Dan.

Ministrul de Interne a minimalizat decizia de a bloca accesul în municipiul Târgoviște pentru desfășurarea mitingului electoral al PSD la care a participat Liviu Dragnea.

„S-a exagerat în mod intenționat ideea că a fost blocat întregul oraș. S-au dispus măsuri de restricționare în zona în care se desfășura un miting cu caracter electoral de către organizatori. Accesul a fost restricționat doar pentru acea zonă care era autorizată și legală”, a susținut ea.

Carmen Dan l-a acuzat și pe președintele Iohannis pentru criticile aduse Jandarmeriei în cazul reținerii protestatarilor anti-Dragnea de la Topoloveni timp de mai multe ore, pe perioada desfășurării mitingului PSD.

”L-am văzut ieri și pe președinte acuzând, ca de obicei fără să aibă informațiile reale, deși are toate pârghiile să le afle, acuzând Poliția și Jandarmeria și referindu-se la situații precum cea de la Topoloveni în care persoane au fost arestate. Dacă Iohannis nu știe diferența dintre arestare și ducerea unei persoane la secție pentru identificare. Și îi mai reamintesc președintelui că și pentru dânsul se dispun astfel de măsuri de restricționare a zonei pe care o traversează tot de către aceeași comandanți din Poliție și Jandarmerie”, a spus ea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22