Carmen Dan nu se ”dezice” de Liviu Dragnea. Ministrul Internelor vrea să-l viziteze la pușcărie

Dora Vulcan | 17.06.2019

Ministrul de Interne Carmen Dan spune că nu se ”dezice” de liderul PSD Liviu Dragnea, condamnat la închisoare și încarcerat la Rahova, și spune că este posibil să-l viziteze la pușcărie.

Pe aceeași temă

„Bineînțeles că iau în calcul această posibilitate (de a-l vizita la pușcărie -n.r.). Eu nu sunt din categoria celor care se dezic. În ultima vreme, am văzut destui, din păcate, chiar din partid, care se dezic de ceea ce a fost înainte”, a spus Carmen Dan la Antena 3.

”Liviu Dragnea are un merit extraordinar, Liviu Dragnea a ținut acest partid unit”, a declarat Carmen Dan cu referire la virtuțile pe care i le atribuie președintelui PSD debarcat din conducerea partidului la pușcărie.

”Prefer să nu dau exemple, pentru că nu sunt un om conflictual. Lucrurile trebuie să se așeze, sunt convinsă că se vor așeza. Am încredere foarte mare în acaestă perioadă în puterea de a strânge și a da acest semnal de unitate pe care o are premierul Dăncilă”, a spus Dan cu trimitere la membrii din conducerea PSD care s-au delimitat de Dragnea după condamnarea sa.

„Eu nu am crezut niciun moment că soluția va fi cea care a fost”, a spus Carmen Dan cu privire la decizia judecătorilor Instanței Supreme de a-l condamna pe Liviu Dragnea la pușcărie.

”Odată ce s-a întâmplat, cred că toată lumea, cei din PSD, au perceput asta ca pe un șoc”, a spus Carmen Dan vorbind în numele colegilor săi de partid.

”Eu nu mă așteptam. Nu sunt un politician foarte vechi, dar am constatat că atunci când acest partid a trecut prin crize, a avut capacitatea extraordinară de a se regrupa și de a găsi echilibrul de a traversa crize”, a mai spus Carmen Dan.

După condamnarea la închisoare cu executare a tutorelui ei politic, Carmen Dan spune că nu mai vrea să facă parte din conducerea PSD.

Ministrul Afacerilor Interne a declarat că nu va mai candida pentru al doilea mandat în funcţia de vicepreşedinte al partidului.

"Nu vizez nicio funcție. Sunt vicepreședinte al partidului. Dacă se va lua decizia să se facă alegeri și pentru vicepreședinții acestui partid, nu voi candida pentru un alt mandat. Vom vedea. Din ce s-a stabilit, cel puțin până în acest moemnt, se va (sic!) pune pe masă mandatul de președinte, președinte executiv și secretar general", a spus Carmen Dan.

Liviu Dragnea a fost condamnat pe 27 mai, la o zi după înfrângerea PSD la europarlamentare, la trei ani și jumătate de închisoare pentru că a dispus, ca președinte al Consiliului Județean Teleorman, angajarea, pe banii Protecției Sociale a Copilului din Teleorman, a două secretare care prestau pentru PSD Teleorman, unde el era președinte.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22