Carmen Uscatu, despre numirea lui Cotel la șefia Spitalului Clinic Fundeni: O numire din pix

Dora Vulcan | 04.11.2019

Carmen Uscatu, una din fondatoarele asociației ”Dăruiește viață”, asociația care construiește un spital oncologic pentru copii exclusiv din donații a comentat numirea Adrianei Cotel ca manager la Fundeni.

Pe aceeași temă

”Jurnal de ministru
Sorina Pintea - rezultate la final de mandat:
1. N-a înțeles nimic din fenomenul #NoiFacemUnSpital
2. A numit-o din pix, prin Ordin de ministru, pe Adriana Cotel, manager la @Institutul Clinic Fundeni. O persoană fără niciun merit.
3. A adus perne ca să pupe copii la o maternitate din Focșani, după care a luat pernele înapoi.

Bravo, Pintea Sorina. Pare că nu prea ne iubiți pe noi, oamenii. Pentru cei pentru care ar fi trebuit să luptați”, a scris pe pagina sa de Facebook Carmen Uscatu, de la ”Dăruiește viață”, despre numirea făcută de ministrul demis Sorina Pintea, pe ultima sută de metri la șefia spitalului Clinic Fundeni.

***

Cu o pregătire îndoielnică, Adriana Cotel (35 de ani) a fost numită de ministrul Sorina Pintea, în ultima zi de guvernare, manager al spitalului clinic Fundeni în locul medicului Alina Tănase.

Adriana Cotel (35 de ani), considerată o apropiată a lui Darius Vâlcov, este, de luni, noul manager al Institutului Clinic Fundeni, printr-un ordin semnat de ministrul demis al Sănătății, Sorina Pintea în ultimele clipe ale guvernului Dăncilă, demis prin moțiune de cenzură și înlocuit luni de guvernul Orban.

”INCREDIBIL!

Ultima mizerie a fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea!

Mincinoasă pesedistă, Pintea a numit-o AZI, prin ordin de ministru, pe fosta țiitoare a lui Vâlcov, fosta președintă CNAS, Adriana Cotel, manager la...Institutul Clinic Fundeni!

PSD trebuie să dispară cu toate pintele și vâlcoavele care sugrumă sistemul sanitar!

Tupeul Sorinei Pintea este incredibil și arată firea rapace și lacomă de putere a acestei doamne, care a păcălit multă lume cu lacrimile de crocodil, produse la comandă, la ore de maximă audiență!”, scrie deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepreședinte al Camerei Deputaților, pe pagina sa de Facebook.

Informația a fost confirmată pentru Hotnews.ro de medicul Alina Tănase, până luni manager interimar al spitalului, șefă a Secției de transplant medular și coordonatorul Programului de transplant medular din acest spital.

medicul Alina Tănase
Adriana Cotel a fost șefă a Agenției Naționale a Medicamentului, între octombrie 2018 și ianuarie 2019, timp în care nu și-a făcut public CV-ul. În ianuarie a fost numită șefă a Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă iar singurele informații despre pregătirea ei profesională figurau pe Linkedin unde scria că a studiat la ”Universitatea din București", fără nicio altă precizare.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22