Catalin Predoiu, despre acordul scris cu Iohannis care l-ar determina sa plece din fruntea Guvernului: Este neconstitutional

M. B. | 16.07.2015

Pe aceeași temă

Varianta prezentată de premierul Victor Ponta pentru o eventuală retragere a sa din fruntea Guvernului este neconstituțională, a spus Cătălin Predoiu, prim-vicepreședinte al PNL.

 

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a calificat, joi, drept "neconstitutionala" varianta invocata de premierul Victor Ponta privind o eventuala demisie din functie, conditionata de semnarea unui acord cu presedintele Romaniei.

 

"Din punct de vedere politic arata ca premierul Victor Ponta nu a inteles nimic din votul de anul trecut la prezidentiale, iar din punct de vedere juridic, constitutional demonstreaza pe deplin nivelul de cunostinte pe care il are premierul Victor Ponta, jurist de altfel. Deci, este o propunere neconstitutionala si cred ca nici nu merita sa stam prea mult asupra ei. Il luam prea in serios pe Victor Ponta", a sustinut Predoiu,citat de Pro TV.

 

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, într-o emisiune tv, ca ar fi dispus sa-si dea demisia din functie doar daca presedintele Klaus Iohannis ii va garanta, printr-un ''acord politic'' scris, ca noul sef al Executivului va fi tot din partea actualei coalitii de guvernare.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22