Catalin Predoiu: Guvernul Ponta mai rezista doar cateva saptamani

M. B. | 04.07.2015

Pe aceeași temă

Premierul Victor Ponta nu va mai rezista în funcţie "mai mult de câteva săptămâni”, a declarat vineri prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu .

 

"Nu cred că mai poate fi vorba de un exerciţiu al premierului mai mult de câteva săptămâni, nu văd cum ar putea continua. Orice premier într-o situaţie ca cea în care se află domnia să - pe de o parte, dat dispărut de la pupitrul de comandă al economiei într-un moment delicat, critic, ţinând cont şi de criza din Grecia şi de convulsiile politice în plan intern, un premier care evident că nu mai are sprijin politic, chiar dacă formal încă este sprijinit de către partid - nu mai e niciun secret pentru nimeni, colegii din PSD discută în mod deschis despre felul în care trebuie făcut pasul următor, retragerea lui Ponta de la Guvern şi ce variante au la şefia PSD. Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că (...) Nu cred că domnul Ponta mai poate fi primit în vreo capitală europeană ca să se lupte pentru România”, a spus Cătălin Predoiu, la Sibiu, citat de B1 Tv.

 

După ce Cabinetul Ponta va pleca, PNL va prelua guvernarea, dar încă nu se știe dacă o va face singur sau în alianță: "Orice e posibil, în orice caz acest orice include prin noi înşine. Prin noi înşine sau prin noi înşine alături de alţii, vedem. E prematur şi vă spuneam că sunt colegi, copreşedinţi în primul rând care negociază şi discută, elaborează şi după aceea prezintă în comisia de conducere a partidului tot felul de varinate, acolo discutăm şi hotărâm ce şi cum”, a explicat Predoiu, premierul din umbră al liberalilor.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22