Catalin Predoiu (PNL): Ponta ii agraveaza situatia lui Dragnea

T.d. | 15.05.2015

Pe aceeași temă

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, afirma ca premierul Ponta ii face rau prin declaratiile sale lui Liviu Dragnea. Reactia vine dupa ce Justitia l-a condamnat pe Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului, decizia nefiind definitiva.

"Ponta ii agraveaza situatia lui Dragnea, insultand Inalta Curte. Oare Dragnea, care a fost condamnat penal (nu politic), pentru ca a incalcat legea, isi da seama ca cel pentru care a facut-o il impinge si mai tare spre puscarie prin declaratiile sale? Oare Ponta ii face rau lui Dragnea deliberat sau din prostie?", scrie Predoiu pe Facebook, potrivit Ziare.com.

Liviu Dragnea a fost condamnat, vineri dimineata, la un an de inchisoare cu suspendare si un termen de incercare de 3 ani, in dosarul Referendumului din 2012. Sentinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie nu este definitiva, putand fi contestata. Dupa ce a fost condamnat, Liviu Dragnea si-a dat demisia de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si din toate functiile detinute in PSD.

Ulterior, premierul Victor Ponta a declarat ca sentinta primita de Liviu Dragnea in dosarul Referendumului din 2012 este o decizie simbolica de condamnare a unei actiuni politice.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22