Catalin Striblea pleaca de la Romania TV: Nu am fost de acord in totalitate cu drumul ales de conducerea postului

Fara Autor | 29.12.2014

Pe aceeași temă

Jurnalistul Catalin Striblea, realizator al emisiunii "Ultima Ora", si-a anuntat pe blogul personal plecarea de la postul Romania TV, spunand ca nu a fost "de acord in totalitate" cu "drumul ales de conducerea" televiziunii.
"Drumul ales de conducerea Romania TV in ultimele luni, nu a fost unul cu care sa fiu de acord in totalitate. Si ei stiu asta. Dar eu unul nu fug cand dau de greu. Imi exprim ideile si fac ce se poate face. Programul nostru, Ultima Ora, a fost corect si ne-am asumat tot ce a fost acolo", a explicat Striblea. "De ce am plecat? Uneori am simtit ca sunt mai multe lucrurile care ne despart, decat cele care ne legau. De ce au vrut ei sa plec? Nu mi-e foarte clar, dar probabil ca e vorba de acelasi sentiment", a mai aratat el. In privinta reprosurilor pe care le face sefilor sai din Romania TV, Striblea mentioneaza: "Mi-ar fi placut ca lucrurile sa fie mai clare".


 
Jurnalistul a mai afirmat ca anterior a primit oferte de la conducatori de redactii, in ultimul an, dar nu a fost pregatit atunci sa le accepte. "Poate de acum inainte", afirma Striblea."Cred ca voi ramane tot in presa, desi inca mai visez si la varsta asta ca as putea face si altceva (...) Sper sa-mi gasesc locul", mai scrie el.

 

De curând, de la Romania Tv a plecat si Silviu Manastire, realizatorul emisiunii "Dosar de politician", care s-a mutat la B1Tv. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22