Cazul Caracal: Acțiune de amploare a polițiștilor după ce au primit un pont că Alexandra trăiește

Dora Vulcan | 31.07.2019

Poliţiştii au pornit, miercuri la prânz, pe o nouă pistă în cazul crimelor de la Caracal, după ce au primit un mesaj în care se menţiona că Alexandra Măceşanu este în viaţă, în podul unei case.

Pe aceeași temă

„Faceţi ceva, Alexandra trăieşte, este în podul unei case, legată, la trei case distanţă de cea a lui Gheorghe Dincă, cu nişte sălcii pletoase în sptale casei şi ea va muri de foame şi de sete!“, este mesajul primit miercuri la prânz de o femeie din Caracal pe pagina sa de Facebook, transmite televiziunea Digi 24.

Poliţiştii au pornit pe această nouă pistă, verificând mai multe case din vecinătatea lui Gheorghe Dincă, dar nu au găsit nimic.

Potrivit informaţiilor de pe Facebook, femeia care a alertat Poliţia trăieşte în Cipru. Scafandrii au reluat cercetările şi într-un lac de lângă Caracal.

Un vecin a cărui casă a fost perheziţionată spune că anchetatorii au căutat prin casă şi prin pod. „M-au rugat dacă sunt de acord să le deschid să se uite puţin în pod şi prin curte. Nu suntem în relaţii bune (cu Dincă n.red). Nu intra la mine vecinul, nu intram la el, nu suntem în relaţii bune. Vă daţi seama că se ferea de mine. Asta e faţa lui adevărată, ştiam că e om violent”, a declarat vecinul în curtea căruia s-au făcut verificări.

Potrivit informaţiilor de pe Facebook, femeia care a alertat Poliţia trăieşte în Cipru. Scafandrii au reluat cercetările şi într-un lac de lângă Caracal.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22