CE cere autorităților explicații și proiectele de modificare a legilor Justiției

Dora Vulcan | 24.08.2017

Comisia Europeana solicita autoritatilor romane proiectele de legi privind modificarile din sistemul de justitie, prezentate miercuri de ministrul de resort, Tudorel Toader, intr-o conferinta de presa.

Pe aceeași temă

 

 

 

Intr-un raspuns adresat joi HotNews, CE mai subliniaza necesitatea ca progresele Romaniei in lupta anticoruptie sa fie ireversibile.  

 

 

 ”Comisia a vazut stirile din presa. Solicitam autoritatilor romane proiectele de legi si explicatii suplimentare. Apoi vom studia cu atentie.Intre timp, vrem sa vedem ca autoritatile romane au urmat recomandarea noastra din raportul din ianuarie din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare pe Justitie . Ireversibilitatea progreselor realizate de Romania in lupta impotriva coruptiei, din ultimii zece ani, este esentiala pentru Comisie. Comisia este pregatita sa coopereze cu Romania in ceea ce priveste obiectivele MCV” - a declarat un purtator de cuvant al Comisiei Europene.

 

Ministrul roman al Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat, intr-o conferinta de presa, miercuri, o serie de modificari la  legile Justiției care au inflamat întreaga lume a Justiției prin măsurile de o duritate al cărei precedent se poate regăsi doar în epoca Năstase - Stănoiu, de control politic absolut asupra Justiției. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22