Ce mai vrea Petre Daea la ministerul Agriculturii: Specialişti cu suflet de român

E.b. | 24.05.2017

Petre Daea, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, vrea să aducă în minister "specialiști cu suflet de român" care să gestioneze problemele în corespondenţa cu Bruxelles, în vederea pregătirii pentru preluarea președinției Uniunii Europene.

Pe aceeași temă

 

"Vom deține președinția Uniunii Europene peste câtva timp, numai mâine nu-i poimâine și trebuie să ne pregătim. Vă spun dumneavoastră fermieri ai României. Am solicitat și mi s-a aprobat să măresc numărul funcționarilor din minister pentru a aduce specialiști cu suflet de român pe problemele pe care le avem în corespondența cu Bruxelles", a anunțat Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, la Conferința Națională a Agricultorilor 2017, relatează Agerpres.

 

Ministrul Agriculturii a explicat că se vor selecta prin proceduri legale acei specialiști care trebuie să se pregătească în timp să comunice și că vor fi puș doi pe post, în așa fel încât unul să rămână în România, altul la Bruxelles, "să comunice, iar atunci când problemele nu sunt bine înțelese să se poată ajuta unul pe altul, în așa fel încât să avem o comunicare perfectă cu structurile Uniunii Europene".

 

"Nimeni nu ne oprește, ci toți ne îndeamnă să intrăm în dialog și să facem activitate concretă în acesta direcție", a mai spus Daea.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22