Ce promite Dăncilă ca să rămână premier: Funcții în ASF și la conducerea filialelor PSD

Laurentiu Gheorghe | 09.10.2019

Cei trei deputați care trecuseră săptămâna trecută în barca Pro România au primit promisiuni că le vor fi oferite funcțiile pe care și le doreau dacă nu vor vota joi moțiunea de cenzură.

Pe aceeași temă

Cornel Itu, Horia Nasra și Marius Bota au primit asigurări de la președintele PSD că, după ce își vor proba fidelitatea față de partid, vor obține beneficiile cerute.

Horia Nasra a fost înlăturat recent de la șefia organizației PSD Cluj din cauza rezultatelor slabe, iar Marius Bota a fost trecut cu vederea de către partid atunci când s-au făcut nominalizările pentru conducerea ASF.

Conform HotNews, care citează social-democrate, Viorica Dăncilă i-a promis lui Nasra că îl va repune în funcție, iar Cornel Itu va fi vicepreședinte al organizației de Cluj.

În ceea ce îl privește pe Sorin Bota, conducerea PSD l-a asigurat pe acesta că va fi susținut de partid pentru șefia ASF așa cum acesta își dorea acesta.

Reamintim că în toamna anului trecut Marius Bota a fost validat de către Parlament în funcția de vicepreședinte pentru sectorul Instrumente Financiare, însă acesta și-a retras candidatura. În locul său a fost propus și validat Gabriel Grădinescu susținut puternic de Marian Oprișan.

Deputații de Cluj Horia Nasra și Cornel Itu au anunțat săptămâna trecută că părăsesc partidul și se înscriu în Pro România. Marius Bota nu a plecat din partid, dar a semnat moțiunea de cenzură.

Cei trei au primit asigurări de la Viorica Dăncilă că după ce își vor proba fidelitatea față de partid vor obține beneficiile cerute.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22