Ce spun UNPR si ALDE despre Cabinetul Ciolos. Sustinere neconditionata si conditii

Tudor Despina | 11.11.2015

A venit randul UNPR si ALDE sa aiba discutii cu premierul desemnat Ciolos. In timp ce Uniunea lui Gabriel Oprea a afirmat fara echivoc ca va sustine Cabinetul in Parlament, Alianta lui Tariceanu si a lui Constantin a venit cu unele conditii.

Pe aceeași temă

 

Dacian Ciolos s-a lansat astazi intr-un tur al partidelor parlamentare in vederea asigurarii unui vot de incredere la investitura Guvernului cu care vrea sa vina in Legislativ. Dupa o discutie cu PNL, fostul comisar european pentru Agricultura a mers la sediile ALDE si UNPR.

 

Uniunea generalului Oprea a afirmat, in context, ca il va sustine pe Ciolos. “UNPR si-a reafirmat sustinerea pentru presedintele Romaniei pe toate proiectele din domeniul securitatii nationale. Gabriel Oprea a subliniat faptul ca Romania are nevoie de stabilitate, iar UNPR a inteles care sunt asteptarile romanilor. UNPR va sustine in Parlament premierul desemnat si Cabinetul propus de acesta”, arata reprezentantii Uniunii intr-un comunicat citat de Agerpres.

 

In alta ordine de idei, Alianta Liberalilor si Democratilor (ALDE) condusa de Tariceanu si Constantin a venit cu unele conditii in cadrul discutiei avute cu premierul desemnat.

 

Foarte buna discutia avuta cu prim-ministrul desemnat. Ne-a prezentat directiile de actiune ale viitorului Guvern si cum vrea sa conduca. Cel mai important pentru noi e sa ne facem o idee de ceea ce intentioneaza sa faca”, a spus co-presedintele ALDE Tariceanu, citat de Stiri pe Surse.

 

Presedintele Senatului a atras atentia, insa, ca Alianta pe care o conduce nu va lua nicio decizie in ce priveste o eventuala sustinere a Cabinetului Ciolos in Parlament pana cand nu va vedea ce componenta are echipa guvernamentala.

 

“Probabil ca viitorul Guvern se va mentine pe actuala structura. Nu am recomandat pe nimeni si nu ii dau eu sfaturi lui Dacian Ciolos la TV”, a adaugat Tariceanu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22