Ce spune premierul Ponta despre dosarul Referendumului

T.d. | 22.04.2015

Pe aceeași temă

Premierul Ponta s-a arata iritat de faptul ca procurorul de caz ar fi sustinut in instanta, in dosarul Referendumului, ca martorii – printre care se numara si liderul PSD – s-ar fi inteles ce sa declare in fata judecatorilor.

Victor Ponta a refuzat sa comenteze faptul ca acuzarea a cerut pedeapsa cu executare pentru Liviu Dragnea.

Intrebat, miercuri, inainte de pronuntarea sentintei, cum comenteaza situatia in care se afla presedintele executiv al PSD, premierul a raspuns: "Nu comentez nimic din ceea ce tine de activitatea Justitiei", potrivit Ziare.com.

Totusi, premierul si-a exprimat un punct de vedere cu privire la faptul ca procurorul a spus ca martorii din dosar s-ar fi inteles ce sa declare in fata instantei.

“Nu comentez cauza, dar pot sa comentez de principiu: daca cineva stie ca s-a comis ceva ilegal, e sesizeaza, nu vorbeste asa, ca la piata”, a spus Ponta.

Dosarul “Referendumului” va primi un verdict in 6 mai la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ). Procurorii DNA au cerut pedeapsa cu executare pentru vicepremierul Liviu Dragnea, anchetat pentru fraudarea referendumului pentru demiterea fostului presedinte Traian Basescu, in vara lui 2012.

"Eu nu am spus decat ca sustin in continuare cu tarie nevinovatia mea", a declarat Dragnea miercuri la iesirea din sala de judecata.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22