Ce spune seful SRI despre marirea bugetului Armatei

T.d. | 06.01.2015

Pe aceeași temă

Directorul Serviciului Roman de Informatii (SRI), George Maior, considera foarte buna decizia privind marirea bugetului Armatei. Totusi, Maior a subliniat ca ar fi si mai bine daca bugetul va fi planificat si folosit pentru intarirea operationala, potrivit Mediafax.

Seful SRI a facut declaratiile, marti, in cadrul ceremoniei de investire a noului sef al Statului General Major.

Directorul SRI a declarat că numirea noului şef al Statului Major General al Armatei, în persoana general-locotenentului Nicolae Ciucă vine într-un ”context internaţional şi regional deosebit de complicat, pentru noi”.

De aceea este şi un moment de reflexie strategică asupra a ceea ce trebuie să facem (..) Este foarte bine că bugetul Armatei urmează să fie mărit, ar fi şi mai bine ca el să fie planificat şi folosit bine pentru întărirea operaţională a structurilor Armatei, în vederea acestei misiuni de a face faţă noilor provocări, a arătat George Maior.

CITESTE SI: Klaus IOHANNIS: Toti factorii politici sa-si asume mentinerea unui prag MINIMAL de 2% pentru APARARE din 2017

SRI va conlucra la fel de bine cu structurile Statului General Major, aşa cum o face şi cu Direcţia de Informaţii a Armatei şi cu MApN, furnizând informaţia strategică şi tactică necesară, în limitele competenţelor Serviciului, ”pentru a avea în permanenţă tabloul strategic în legătură cu securitatea naţională a României”, a subliniat Maior.

”Suntem alături, colegii din CSAT, în efoturile dumneavoastră pentru a continua modernizarea şi de a reprezenta ceea ce sunteţi în stat, principala forţă de apărare a României, a spus în finalul discursului său, directorul SRI.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22