Ce trebuie sa faci pentru a absolvi cu succes prima scoala de cursuri SEO din Bucuresti?

Redactia | 13.08.2019

SEO (Search Engine Optimization) este unul dintre cele mai de viitor domenii de activitate, care a ajuns in ultimii ani chiar sa se confunde cu marketing-ul online.

Pe aceeași temă

SEO (Search Engine Optimization) este unul dintre cele mai de viitor domenii de activitate, care a ajuns in ultimii ani chiar sa se confunde cu marketing-ul online, avand in vedere complexitatea tehnicilor folosite. Daca, in trecut, "sa faci SEO" insemna doar sa folosesti anumite cuvinte cheie si sa creezi link-uri catre paginile dorite, astazi implica si realizarea unui audit, elaborarea unei strategii de cuvinte cheie, crearea de continut pentru retelele de socializare, grija pentru User Experience si valoarea brandului etc.

Avand in vedere toate aceste schimbari, pe piata din Romania se resimte o lipsa acuta de specialisti SEO, asta cu atat mai mult cu cat unii dintre acestia sunt autointitulati si de fapt nu sunt la curent cu noutatile din domeniu. In aceste conditii, Ovidiu Joita, founder & CEO iAgency, cu o experienta de peste 15 ani in marketing online, a intuit nevoia acuta a pietei in materie de cursuri SEO. Astfel, a pus bazele Jedi SEO School, prima scoala de SEO din tara noastra. "Imi doresc o piata unde batalia dintre agentii sa se dea la nivel de creativitate, nu de cunostinte tehnice", spunea Ovidiu Joita cu putin timp inaintea lansarii acestui proiect ambitios.

In cadrul acestor cursuri SEO Bucuresti, vei invata totul despre optimizarea on page si off page, dar si despre "the new SEO", asa cum sunt denumite noile tendinte din domeniu, de care algoritmii Google tin cont din ce in ce mai mult in ierarhizarea paginilor cu rezultate. In plus, la Jedi SEO School, vei avea ocazia sa imbini teoria cu practica, dar si sa cunosti unii dintre cei mai relevanti oameni din domeniu, invitati speciali care vor sustine prezentari interactive, pe nisele lor (Google Analytics, User Experience, PPC etc).

Iata ce trebuie sa faci pentru a urma si absolvi cu succes aceste cursuri SEO din Bucuresti:

1. Sa te inscrii pe site. Trebuie doar sa completezi numele si prenumele, adresa de e-mail, telefonul si sa fii de acord cu termenii si conditiile de pe site.

2. Sa te prezinti la cursurile SEO din Bucuresti. Acestea se desfasoara pe parcursul a doua luni, de luni pana miercuri, intre orele 18:00 si 20:00, la sediul iAgency din Bucuresti (in apropiere de Piata Unirii).

3. Sa iti insusesti toate cunostintele teoretice. Avand in vedere ca, pe parcursul acestor cursuri SEO din Bucuresti, vei primi diverse "teme pentru acasa" si ca, la finalul acestora, vei primi un calificativ pe diploma, trebuie sa dovedesti seriozitate si sa iti insusesti notiunile predate de Ovidiu Joita si invitatii sai.

4. Sa sustii testul practic. La finalul acestor cursuri SEO din Bucuresti, vei sustine o proba practica, prin care sa dovedesti ca meriti sa fii "Jedi SEO Master".

Avantajele participarii la Jedi SEO School sunt nenumarate, de la faptul ca vei lua contact cu unii dintre cei mai buni specialisti din Romania, pana la realizarea unor venituri mult mai mari din business-ul tau online. In plus, daca esti cautarea unui loc bine platit in acest domeniu, vei fi mult mai pregatit sa il ocupi in urma absolvirii acestor cursuri SEO din Bucuresti.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22