Cei doi adjuncti ai Codrutei Kovesi, reinvestiti in functie de presedintele Iohannis

Vlad Toma | 23.05.2016

Administratia Prezidentiala anunta astazi ca presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretele prin care au fost reinvestiti in functie cei doi procurori sefi adjuncti ai DNA.

Pe aceeași temă

 

Iohannis a semnat decretele pentru reinvestirea in functia de procuror sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie a lui Marius Constatin Iacob si a lui Calin Nistor pe o perioada de 3 ani.

 

Sectia pentru procurori a CSM a avizat favorabil, lunea trecuta, cu unanimitate de voturi, propunerea ministrului Justitiei, Raluca Pruna, de reinvestire a lui Calin Nistor si a lui Marius Iacob in functiile de procurori-sefi adjuncti al Directiei Nationale Anticoruptie.

 

Ministrul Justiției a anuntat la sfarsitul lunii aprilie, intr-un comunicat transmis CSM, ca i-a propus pe procurorii Marius Constantin Iacob și Călin Nistor pentru reînvestire în funcțiile de procurori șefi adjuncți ai DNA, pentru o perioadă de 3 ani.

 

"In desemnarea celor doua propuneri ministrul Justitiei a avut in vedere rezultatele obtinute in perioada primului mandat, experienta profesionala si manageriala a celor doi, cat si indeplinirea criteriilor de integritate", se preciza intr-un comunicat al Ministerului Justitiei. 

 

Potrivit legii, procurorul șef adjunct al DNA este numit de președintele României, la propunerea ministrului justiției, cu avizul CSM.

 
 
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22