Ceremonie militară și religioasă în Parcul Carol: Dragnea şi Tăriceanu, departe de Iohannis

E.b. | 01.12.2017

O ceremonie militară și religioasă, cu depuneri de coroane a avut loc, vineri dimineața, la Mormântul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol I, pentru a marca Ziua Națională.

Pe aceeași temă

 

 

La eveniment au fost prezenți președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Hans Klemm, transmite Agerpres.

 

Depunerea de coroane pentru cinstirea eroilor neamului românesc a fost precedată de intonarea imnului de stat și de o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoți.

 

La ceremonia din Parcul Carol au mai participat reprezentanți ai Armatei Române, ai asociațiilor veteranilor de război, ai cadrelor militare în retragere și rezervă și invitați.

 

Au fost depuse coroane de flori din partea președintelui României, a Senatului, a Camerei Deputaților, a Guvernului, a corpului diplomatic, a Ministerului Apărării Naționale, a Asociației Naționale a Veteranilor de Război, a Ministerului Afacerilor Interne, a Primăriei Generale a Municipiului București, dar și a mai multor partide politice.

 

La finalul ceremoniei, Garda de Onoare a prezentat onorul la Mormântul Ostașului Necunoscut, pe fondul muzicii intonate de Brigada 30 Gardă "Mihai Viteazul". 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22