Cezar Preda, un vizionar: Dragnea va demisiona curând de la șefia Camerei Deputaților

E.b. | 01.12.2017

Cezar Pred, deputat PNL, a declarat, într-o conferință de presă, la Târgoviște, că, în opinia sa, într-o perioadă foarte scurtă, Liviu Dragnea va demisiona de la șefia Camerei Deputaților.

Pe aceeași temă

 

''Cred că drumul domnului Dragnea este închis. Nu va dura, cred, decât o perioadă foarte scurtă până va demisiona. Zbaterile astea cu cererea la comisie (Comisia parlamentară de control a activității SRI, n.r.) a demiterii unui general de carieră (generalul Dumitru Dumbravă, n.r.), chestia cu microfonul la ministrul de Interne sunt paleative pe lângă ce înseamnă drumul politic al domnului Dragnea, al treilea om în stat'', a spus deputatul Cezar Preda, citat de Agerpres.

 

Parlamentarul nu a dat mai multe explicații, subliniind doar că Liviu Dragnea ''și-a fixat'' doi adversari: generalul SRI Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi.

 

''În România, vinovatul de serviciu pentru domnul Dragnea purta un nume, purta de fapt două nume: primul era generalul Coldea, care a plecat, al doilea era doamna Laura Codruța Kovesi, șeful DNA. El și-a fixat acești doi adversari, pentru că i-au creat probleme, spunea domnia sa, și aici mă refer la doamna Kovesi, nu la domnul general, în privința legalității actelor, până la urmă, pe care domnul Dragnea le-ar fi comis.

 

 

Dar iată că a venit OLAF-ul, care nu mai are nicio legătură cu doamna Kovesi, și a spus clar că domnul Dragnea a deturnat fonduri europene. Iată că vine Departamentul de Stat al SUA și spune să nu facem niciun pas înapoi în lupta împotriva corupției, interpretarea mea politică fiind că domnul Dragnea și domnul Tăriceanu doresc modificarea legilor justiției pentru a-și rezolva problemele personale'', a precizat deputatul PNL Cezar Preda. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22