Ciolacu către Cioloş: Când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier cum stăteai cu morala?

Laurentiu Gheorghe | 16.12.2021

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îl acuză pe Dacian Cioloș de ipocrizie, pentru că încasează rentă de fost comisar european și fost europarlamentar plătite din bugetul UE.

Pe aceeași temă

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu s-a lansat, joi, într-un atac la adresa liderului USR Dacian Cioloş, pe care l-a acuzat că se gudura pe trepte la Kiseleff ca să fie premier, că a încasat fără jenă lună de lună, timp de 3 ani, câte 8.500 de euro ca rentă de fost comisar, şi mai urmează un ”mizilic” pentru bătrâneşti liniştite: o dublă pensie specială pe viaţă de mii de euro ca europarlamentar şi fost comisar!

 

”Dacian Cioloş A.K.A. colecţionar de rente şi pensii speciale! PSD a îngheţat toate salariile demnitarilor şi toate pensiile speciale! Tot noi am desfiinţat pensiile speciale ale parlamentarilor, pentru că USR – deşi a stat un an de guvernare – a uitat tot ce a promis! Cu toate acestea, este un domn de la USR care, între două avioane de Bruxelles, ne dă lecţii pe Facebook de morală şi etică politică”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

 

Preşedintele PSD se lansează într-un atac la adresa liderului USR: ”Dacian, când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier cum stăteai cu morala?! Aveai centura neagră cu 10 DANI în contorsiune morală, campionule! Dacian, tu ai încasat fără jenă lună de lună, timp de 3 ani, câte 8.500 de euro ca rentă de fost comisar. Adică peste 300 de mii de euro! Şi mai urmează un ”mizilic” pentru bătrâneşti liniştite: o dublă pensie specială pe viaţă de MII de EURO ca europarlamentar şi fost comisar! În România NU se mai plătesc pensii speciale pentru parlamentari, euro-specialule!”, a scris el.

 

Preşedintele PSD îl întreabă pe Cioloş: ”Tu când renunţi la privilegiile tale plătite din bugetul UE, adică şi din banii României, adică şi din banii românilor?! Ipocritule!”

 

”Dacian, căţărarea pe cadavre, pe minciună şi pe mizerie umană nu înseamnă că eşti un alpinist al moralei! Înseamnă doar că ai caracter zero! ZERO - ca şi guvernul pe care l-ai condus!”, mai spune preşedintele PSD în postare.

 

Reacţia lui Marcel Ciolacu vine după ce Dacian Cioloş a transmis, joi, că atacurile celor de la PSD la adresa sa, după demisia lui Florin Roman, arată că social-democraţii încearcă o diversiune prin care să acopere numirea unui inginer de mecanică agricolă în conducerea ANRE.

 

”Din start, ar trebui să ne întrebăm ce au în comun lucrările de primăvară cu energia electrică, dar Alexandru Stănescu are referinţele perfecte în CV, e fratele lui Paul Stănescu, secretarul general al PSD”, spune Cioloş.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22