Ciolacu la Consiliul Național: Am depășit PNL în sondaje. După alegeri intrăm la guvernare

Laurentiu Gheorghe | 29.10.2020

Conducerea PSD s-a reunit, joi, în ședința Consiliul Național Politic pentru a discuta despre linia de atac pe care partidul o va folosi în campania electorală.

Pe aceeași temă

În spatele ușilor închise, Marcel Ciolacu le-a spus liderilor social-democrați cum stă partidul în sondaje și care este mesajul electoral pe care aceștia trebuie să-l transmită în teritoriu.

„Am depășit PNL în sondaje. Avem 31%, cu un procent mai mult decât liberalii. USR este în creștere, are 20%. Vă spun că după alegeri intrăm la guvernare. Oamenii noștri din teritoriu trebuie să știe asta și vreau să le spunem", ar fi spus Marcel Ciolacu, la ședința CPN, conform surselor Hotnews.ro.

Sondajul prezentat de Ciolacu liderilor ar fi fost efectuat de Vasile Dîncu. „Cifrele prezentate sunt frumoase dar nu și credibile. Suntem în continuare sub PNL. E adevărat că liberalii au mai pierdut ceva dar deocamdată este doar un mesaj de mobilizare pe care noi trebuie să-l folosim pentru electorat", au explicat sursele citate.

În următoarea perioadă PSD își va centra mesajele pe modul în care Guvernul gestionează situația epidemiologică. „Alexandru Rafila va fi comunicatorul partidului care va ieși în conferințe pentru a arăta incompetența și greșelile liberalilor. Suntem pe un trend ascendent al infectărilor și trebuie să taxăm orice prostie făcută de Guvern. Există premisa ca săptămâna viitoare să avem 8000 de cazuri”, ar mai fi spus Ciolacu în ședința CPN.

Consiliul Politic Naţional al PSD s-a reunit joi pentru a discuta despre strategia partidului în următoarea perioadă. La ședința s-a decis și excluderea a senatorului Ion Ganea după ce acesta a blocat ședința Senatului în care trebuia introdusă dezbaterea proiectului de lege privind amânarea alegerilor locale.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22