Cioloș se pregătește pentru viitoarele alegeri cu oameni care au experiența guvernării

E.b. | 30.06.2017

Dacian Cioloș, fost premier, a anunțat, pe pagina sa publică de Facebook, ca răspuns la întrebare, că se pregătește deja, împreună cu asociația „Platforma România 100”, pentru viitoarele alegeri electorale.

Pe aceeași temă

 

Nu aveți soluții, din România 100? Sau un om care poate să adune în jurul lui forte care să se bată cu aștia?”, a întrebarea la o postare a lui Dacian Cioloș.

 

Avem. Și le pregătim pentru viitoarele alegeri atât cu oameni care au experiența guvernării (chiar dacă a fost scurtă) cât și cu cei care decid să nu mai stea pe margine și să aștepte. La asta lucrăm acum. Însă un om singur nu e suficient ca «să se bată cu ăștia» cum spuneți. Pentru că nu cred că mai trebuie să ne batem cu alții ci cu propria indiferență. Nu vreau să arăt cu degetul spre nimeni (sau poate doar spre mine însămi) dar ced că prezența «ăstora» în prim plan e direct proporțională cu indiferența celor mulți care știu ce vor dar ezită. Eu fiind primul, a scris Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook.

 

 

*************************

 

 

Recent, Dacian Cioloș a lansat asociația Platforma România 100, iar fostul premier a anunțat și atunci că se va implica activ și constant în viața politică românească, alături de majoritatea membrilor fostului său guvern, dar și de persoane care vor să susțină organizația sa.

 

Dorim o schimbare de atitudine la nivelul partidelor politice”, este răspunsul la întrebarea „De ce ne implicăm”, postată chiar pe prima pagină a noului portal și care arată că asociația va avea un dublu rol, civic și politic, similar mișcării conduse în Franța de noul președinte Emmanuel Macron.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22