Ciolos a cerut un control la Casa de Sanatate. Tinta: functionarea cardului de sanatate

Dora Vulcan | 24.11.2016

Corpul de Control al primului-ministru a luat in vizor Casa Nationala de Asigurari de Sanatate dupa tot mai desele caderi ale sistemului informatic care fac imposibila functionarea cardului national de sanatate. Va fi verificat sistemul informatic aflat la baza functionarii cardului. Premierul a dat termen de o luna pentru finalizarea controlului si emiterea raportului.

Pe aceeași temă

 

 

 

Controlul va fi efectuat de o echipa mixta, formata din reprezentanti ai Corpului de control al primului-ministru si reprezentanti ai Corpului de control al ministrului sanatatii. Perioada supusa verificarilor este 1 ianuarie 2016 pana in prezent, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

 

  

”Din dispoziția premierului Dacian Cioloș, o echipă coordonată de Corpul de Control al primului-ministru va începe o acțiune de control la Casa Națională de Asigurări de Sănătate pentru a verifica modul de funcționare a sistemului informatic al cardului național de sănătate.

 

Controlul va fi efectuat de o echipă mixtă, formată din reprezentanți ai Corpului de control al primului-ministru și reprezentanți ai Corpului de control al ministrului sănătății. Perioada supusă verificărilor este 1 ianuarie 2016 până în prezent.

 

Controlul a fost dispus având în vedere disfuncționalitățile înregistrate privind modul de funcționare a sistemului informatic al cardului național de sănătate”, anunta Guvernul. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22