Cioloş a răspuns unui tânăr care îi cere să plece: «Nu merg nicăieri, mai am treabă aici!»

E.b. | 17.09.2016

Dacian Cioloş i-a răspuns, sâmbătă, pe Facebook, unei tânăr care i-a cerut să se întoarcă la Bruxelles, transmiţându-i să nu aibă nicio grijă, pentru că nu pleacă nicăieri. Premierul susţine că mai are treabă aici. Totul a plecat de la o postare a premierului legată de hotărârile Executivului privind debirocratizarea.

Pe aceeași temă

   

 

Iniţial, Cioloş i-a răspuns pe Facebook unei femei care îi  atrăgea atenţia că, în învăţământ, se cer în continuare copii legalizate, cu textul: ”Reflexele proaste se schimbă mai lent decât deciziile”.

 

Apoi, premierul a reacţionat la comentariul unui tânăr, Alaeib Alnams, care trăieşte în Târgu Mureş, dar pretinde că este din Libia. 

 

Alaeib Alnams a scris pe Facebook: ”Mergeţi înapoi la Bruxelles!”. 

 

Imediat, Dacian Cioloş i-a răspuns: ”Nicio grijă, nu merg nicăieri. Mai am treabă aici”. 

 

Pe femeia care a reclamat că în învăţământ se cer în continuare copii legalizate şi că nu se simplifică deloc procedurile, din contră. Dacian Cioloş a întrebat-o unde anume s-a întâmplat asta, pentru că ”ministrul a dat deja Ordin pentru schimbarea procedurii”.

 

Apoi a scris: ”Puteţi refuza să daţi copie legalizată şi să-i trimiteţi pe cei care vă cer asta la ministru. Din păcate, reflexele noastre proaste se schimbă mai lent decât deciziile”, a mai spus Cioloş pe Facebook  

 

Comentariile premierului au fost făcute la o postare referitoare la deciziile Executivului privind debirocratizarea.

 

”La numai două luni de la adoptarea primului pachet pentru simplificare, începem să vedem primele rezultate: mai puţine documente pe care oamenii trebuie să le aducă la instituţii, mai puţine drumuri la ghişee, mai puţine cheltuieli. Am discutat ieri cu miniştrii în cadrul unei şedinţe de Guvern suplimentare despre progresele făcute, pentru că există progrese in mai multe domenii: eliminarea cerinţei de depunere a copiilor legalizate după documente, acceptarea copiei după buletin în format electronic, solicitarea cazierului de către instituţii direct unităţilor de poliţie”, a scris Cioloş pe pagina sa de Facebook.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22