Ciolos: Din Platforma Romania 100 se va desprinde un partid care va participa la alegeri

I.m. | 10.12.2017

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat ca din Platforma Romania 100 se va desprinde un partid politic, care va fi prezentat in lunile viitoare, se va prezenta la urmatoarele alegeri si va fi deschis la colaborarea cu Opozitia.

Pe aceeași temă

 

"Din Platforma Romania 100 se va desprinde un partid politic. Noi, cei care am fondat Romania 100, suntem hotarati sa facem asta. Vom fi gata sa ne prezentam la urmatoarele alegeri cu o oferta politica, indiferent cand vor avea ele loc", a spus Ciolos duminica.

 

"Lucram la acest partid, lunile urmatoare vom fi in masura sa il prezentam. Nu e o lansare azi", a adaugat Ciolos, care a spus că partidul ”se va implica politic pentru a schimba lucrurile”.

 

In privinta relatiei cu celelalte partide din opozitie, Ciolos a declarat ca nu vor actiona impotriva celor cu care impartasesc aceleasi valori si principii.

 

"Exista riscul ca acest proiect sa duca la faramitarea Opozitiei. Ne-am gandit si la asta, mi se pare ca o responsabilitate pe care nu am cum sa nu o asum ca din aceasta platforma sa se desprinda un partid, care nu va actiona impotriva celor care impartasim valori si principii comune. Vom fi deschisi colaborarii cu cei cu care putem lucra. Nu avem de gand sa ne batem cu cei alaturi de care trebuie sa actionam in perioada urmatoare", a adaugat Ciolos.

 

El a facut aceste declaratii la o reuniune a membrilor Platformei Romania 100, desfasurata la un hotel din Bucuresti. In deschiderea evenimentului au luat cuvantul Mihaela Miroiu, profesor universitar de etica politica, Victor Rebengiuc, actor, Mihai Politeanu, Initiativa Romania, Vintila Mihailescu, antropolog, iar dezbaterea a fost moderata de Cosmin Alexandru.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22