Ciolos: Gratierea coruptilor, placere sadica in a se juca din nou cu nervii romanilor

I.m. | 04.05.2017

Dupa ce miercuri Comisia juridica a Senatului a votat amendamentele propuse de Basescu si Nicolae prin care se gratiaza coruptii, fostul premier Dacian Ciolos considera ca "unii" au "o placere sadica in a se juca din nou cu nervii romanilor".

Pe aceeași temă

 

 

 "Unii par sa aiba o placere sadica in a se juca din nou cu nervii romanilor care vor sa priveasca spre viitor si sunt trasi din cand in cand de maneca de cei care par sa aiba dificultati in a se desprinde de trecut. Un Parlament care se respecta si care-si respecta alegatorii ar trebui sa dovedeasca maturitatea si intelepciunea de a transmite un mesaj clar privind modelul de societate pe care il doreste pentru Romania.

 

Daca liderii majoritatii parlamentare, ai Guvernului nu sustin aceste modificari, care mai e sensul acestui joc?", a scris pe Facebook Dacian Ciolos.

 

Fostul premier face trimitere astfel la reactia lui Liviu Dragnea, care a dezaprobat amendamentele privind gratierea coruptilor, si a sefului Executivului, Sorin Grindeanu, care a precizat ca Guvernul sustine legea in forma trimisa la Parlament.

 

Comisia Juridica a Senatului a adoptat miercuri, cu 5 voturi "pentru" (PSD si ALDE) si 3 "impotriva" (PNL, USR si UDMR) amendamentele propuse de senatorii Traian Basescu, Serban Nicolae si Liviu Brailoiu la proiectul de Lege privind gratierea, prin care cei condamnati la inchisoare cu executare pentru dare sau luare de mita, trafic de influenta sau cumparare de influenta urmeaza sa fie gratiati sub rezerva achitarii prejudiciului.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22