Cioloş, nemultumit de modul in care Curaj s-a ocupat de plagiate. Reactia ministrului

Vlad Toma | 20.05.2016

Dacian Ciolos a facut o analiza a performantei Guvernului pe care il conduce si s-a declarat nemultumit de felul in care ministrul Curaj a gestionat situatia plagiatelor. In replica, ministrul a declarat ca a facut ''ce trebuia sa faca'' si ca este convins ca a facut bine.

Pe aceeași temă

 

UPDATE Intrebat ce parere are despre activitatea sa la Ministerul Educatiei, dupa ce premierul Dacian Ciolos a spus ca a fost mai putin multumit de modul in care a tratat chestiunea plagiatelor, doctoratelor si a scolilor doctorale, Curaj a spus: "De ce trebuie sa ma evaluez in fata dumneavoastra acum? Am facut ce trebuia sa fac si sunt convins ca am facut bine."

Intrebat daca ar putea fi remaniat de premier luna viitoare, Adrian Curaj a spus ca "se poate intampla orice". "Noi trebuie sa ne facem job-ul asa cum trebuie", a conchis ministrul.

 

Ciolos a spus ca, daca ar compara ceea ce s-a facut cu asteptarile sale initiale, ar da nota 7 Guvernului sau.

 

Ciolos a mai declarat ca nu doar oamenii au avut asteptari de la Guvernul pe care il conduce ci si partidele. Premierul a precizat ca PSD ar fi vrut cat mai putine schimbari pentru ca avea oameni in sistem, unii care nu erau neaparat competeni pentru functia pe care o ocupau, in timp ce PNL voia cat mai multe schimbari, a spus Ciolos la Realitatea Tv, conform Hotnews.

 

Prim-ministrul a mai spus ca nu este impresionat de intentia lui Dragnea de a schimba Guvernul si ca declaratiile acestuia sunt politice. 

 

El a precizat ca de unii ministri e mai multumit decat de altii: "Unii ministri  de care am fost mai putin multumit au si plecat. Pana la sfarsitul mandatului acest lucru se va mai intampla poate. Voi mai avea o evaluare in iunie, mai ales in unele domenii de care nu sunt foarte multumit", a spus premierul.

 

Premierul a afirmat ca ministrul Educatiei, Adrian Curaj, a venit cu multe idei noi pe partea de cercetare insa "am fost mai putin multumit de modul in care tratat chestiunea cu plagiatele si doctoratele". Analiza activitatii ministrului va fi facuta din nou la inceputul lunii iunie.

 

Premierul a laudat-o pe Raluca Pruna, ministrul Justitiei, in privinta modului in care aceasta a gestionat decizia CCR in privinta interceptarilor si a recrutarii si numirii procurorilor sefi la Parchete: "Nu e o surpriza, stiam ce poate ministrul Justitiei, stiam ca are curaj", a afirmat premierul.
 

Cristina Pasca Palmer, ministrul Mediului, "a rezolvat lucruri care ramasesera nerezolvate din trecut".
 

Premierul i-a reprosat ministrului Transporturilor, Dan Costescu, ca "nu a mers mai departe cu restructurarea CNADNR" precizand ca aceasta "e o companie care in acelasi timp gestioneaza si drumuri nationale, si autostrazi, si investitii, dar si mentenanta, fara sa existe competente specifice".
 

Ciolos a mai spus ca asteapta de la ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, ceva mai mult decat declaratiile pe care le-a facut pana in prezent.


 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22