Ciolos va participa la Consiliul National al PNL si la mitingul de sustinere a guvernului

Dora Vulcan | 01.11.2016

Premierul Dacian Cioloş va participa la Consiliul Naţional al PNL - de miercuri, de la Palatul Parlamentului - si la mitingul de duminica al PNL de sustinere a guvernului tehnocrat, informeaza Mediafax citand surse din PNL.

Pe aceeași temă

 

 

 

Consiliul Naţional al PNL a fost convocat pentru a valida decizia BPN de a-l desemna pe Dacian Cioloş candidat pentru postul de premier, după alegerile parlamentare din 11 decembrie, ceea ce ar explica participarea premierului la o sedinta de partid.

 

Potrivit surselor citate de Mediafax,Ciolos ar fi confirmat participarea şi la mitingul PNL de duminica. 

 

Mitingul va avea loc duminică iar premierul si-a anuntat participarea la cea de-a 5-a reuniune a şefilor de guverne din statele Europei Centrale şi de Est şi China, potrivit Mediafax. 

 

Oficial, spune sursa citata, liberalii s-au rezumat la a spune, că s-ar bucura dacă Dacian Cioloş ar fi prezent, iar preşedintele partidului, Alina Gorghiu, a susţinut că premierul are un mandat de dus la bun sfârşit dar ca i-ar plăcea să participe şi la activităţile de campanie ale PNL, când agenda îi permite.

 

Premierul Dacian Cioloş a refuzat până acum invitaţia lansată de Iohannis de a-şi declara simpatia, adeziunea sau preferinţa pentru un partid politic. "Eu nu o să candidez şi eu nu am înţeles din ceea ce a spus că domnul preşedinte mi-a cerut să candidez", a comentat sec Cioloş, în urmă cu o lună, la solicitarea ziariştilor de a preciza dacă va rămâne independent sau va candida, în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis a spus că ar trebui să-şi exprime preferinţa pentru un partid.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22