Ciprian Ciucu despre conferința lui Nicușor Dan: Lumea reține doar scandalul. Trolingul a funcționat

Laurentiu Gheorghe | 05.06.2020

Ciprian Ciucu, președintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, spune că fără candidați unici, „PSD/Firea/Mutu vor deturna acțiunile de comunicare și ne vor arunca pe toți în irelevanță”.

Pe aceeași temă

Ciprian Ciucu, președintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, consideră că opoziția trebuie să aibă candidați comuni și un plan comun de acțiune în campania electorală pentru București pentru a rezista la provocările din partea PSD. El dă ca exemplu acțiunea de vineri, când viceprimarul PSD Aurelian Bădulescu a încercat să deturneze conferința de presă a lui Nicușor Dan.

„Dacă nu vom avea candidați unici și acțiune unică, bine coordonată în viitoarea campanie, aceste mizerii, prin care PSD/Firea/Mutu etc vor deturna acțiunile de comunicare, ne vor arunca pe toți în irelevanță. Vă imaginați că dacă Nicușor Dan va fi alături de un candidat PNL la un sector și de un candidat USR la altul, fără acțiune politică comună și coerentă, oamenii vor mai înțelege ceva? Sau, la fel de rău, dacă nu se va afișa cu nimeni, vom reuși să inspirăm cu adevărat valul schimbării? Adică el singur, bruiat de candidați iepuri, cine stie ce alți “independenți” dar fără forța organizatorică a PNL și USR-PLUS, ar birui-o pe Firea și cei 6 primari care au resurse si bugete de campanie uriașe?”, a scris Ciucu pe Facebook.

Ciucu, desemnat de organizația PNL sector 6 drept candidat la primăria de sector, susține că ”Nicușor Dan nu trebuie să mai iasă singur în conferințe de presă. El este obligat să coaguleze opoziția din București și să o aibă alături de el. Candidatul a venit bine pregătit, a îndurat cu stoicism trollingul lui Bădulescu, a fost coerent și determinat. Merită felicitări! Dar ce reține lumea după acestă conferință? Reține criticile bine punctate la acest nenorocit de mandat al lui Firea? Ceva de falmentul primăriei? Ceva de falimentul Radet? Ceva de spitalul promis si uitat, de firmele căpușă? Etc etc? Nu, lumea reține doar că a mai fost un scandal, trolingul a funcționat”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22