Circ în PSD: Doi PSD-iști s-au bătut într-un club din Focșani după alegerile din filiala Vrancea

L. G. | 13.11.2022

Dragoș Bârlădeanu, fost deputat PSD de Vrancea, a depus plângere la Poliție pentru că ar fi fost bătut sâmbătă seară de șeful Cancelariei Prefectului, Cătălin Răducanu.

Pe aceeași temă

„Cu mare dezamăgire spun acest lucru plecând din sediul Poliției: ieșind în oraș la un club din Focșani, împreună cu soția și prieteni foarte apropiați, am fost agresat fizic grav de către Cătălin Răducanu, consilierul principal al prefectului județului. Într-un conflict la care a luat parte și Roșu Bogdan, încercând să-l aplanez, Răducanu Cătălin (cunoștință de-a mea de 43 de ani) a sărit pe mine cu pumnii dându-mă jos din picioare.

Nu m-aș fi așteptat niciodată! Urât de tot! Am făcut plângere penală cu martori și mi s-a eliberat certificat medico-legal! Sunt ferm convins că Poliția și organele de urmărire penală își vor face datoria! Doamne ajută pentru toată lumea!”, a scris Dragoș Bârlădeanu pe Facebook.

Cătălin Răducanu a declarat că a trimis demisia sa prefectului de Vrancea, Nicușor Halici, iar acesta a confirmat că a primit-o.

„I-am cerut demisia dimineaţă. Şi-a depus-o. Mâine (luni – n.r.) va fi înregistrată şi vor fi întocmite şi documentele de eliberare din funcţie”, a declarat pentru News.ro prefectul judeţului Vrancea, Nicuşor Halici, recent ales preşedinte al PSD Vrancea.

„Fără legătură cu alegerile”

Prefectul judeţului Vrancea a subliniat că incidentul din club dintre cei doi este „fără legătură cu alegerile” interne din PSD Vrancea, care se desfăşuraseră cu câteva ore înainte de scandalul din club şi la care fuseseră invitaţi cei din conducerea PSD, dar şi mai mulţi miniştri ai partidului.

„Nu văd de ce ar avea, nu au candidat pe funcţii, Dragoş Bârlădeanu nici nu a fost prezent la conferinţa judeţeană. (...) Ei sunt prieteni din copilărie. Vedem care va fi versiunea adevărată, pentru că înţeleg că Cătălin Răducanu a ieşit după un alt coleg afară, Dragoş Bârlădeanu a venit la el, l-a apostrofat, au început invectivele verbale, după care ar fi primit o palmă Răducanu de la Bârlădeanu şi el a reacţionat”, a precizat Nicuşor Halici.

Președintele interimar al organizației, Nicușor Halici, a rămas singurul candidat pentru funcția de președinte în cadrul conferinței județene a PSD Vrancea.

Acesta a fost ales în unanimitate, sâmbătă, 12 noiembrie, prin votul deschis al delegaților.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22