Cîțu: Am convins o Românie să fiu premier. Mai simplu să conving colegii să mă susțină la șefia PNL

Laurentiu Gheorghe | 17.06.2021

Premierul Florin Cîțu crede că e simplu să convingă "niște colegi" să-l susțină pentru șefia PNL, în condițiile în care a "convins o Românie să fiu prim-ministru".

Pe aceeași temă

Declarația a fost făcută joi, la Alba Iulia, după o întâlnire cu filiala locală a PNL. Reamintim că de câteva săptămâni, Florin Cîțu este într-o continuă campanie pentru a strânge susținători în partid.

În calitate de premier își găsește săptămânal motive pentru a efectua vizite prin țară, ocazii cu care are și întâlniri politice cu șefii filialelor PNL. Reamintim că premierul este desemnat de președinte, în urma unor discuții politice cu partidele parlamentare, nu este ales de "o Românie".

„Am discutat şi partea politică. Vă daţi seama, cred că am convins o Românie să fiu prim-ministru, să fiu susţinut de coaliţie, cred că este mai simplu să conving nişte colegi să mă susţină la preşedinţia PNL", a afirmat Cîțu, după vizita din Alba-Iulia.

Acesta susține că s-a dus la Alba Iulia pentru a fi aproape de acești colegi. "Tot am venit aici să fiu aproape de ei, pentru că am venit să le prezint puţin despre PNRR, despre fonduri europene, despre buget, surse de finanţare”, a declarat Florin Cîţu, întrebat joi la Alba Iulia cum îi va convinge pe colegii din partid să îl voteze la şefia PNL", a mai afirmat Cîțu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22