Cîțu: Aș aprecia pe viitor să mă sune Marcel Ciolacu dacă are ceva de spus

L. G. | 21.02.2022

Liderul PNL, Florin Cîțu a spus luni că dorește ca actuala coaliție să continue, dar că nu poate face „un compromis care să ducă România în comunism, oricât s-ar supăra sau alinta cineva”.

Pe aceeași temă

Referitor la dezacordurile din ultima perioadă privind măsurile guvernului și amenințarea lui Marcel Ciolacu privind ieșirea din coaliție, Florin Cîțu a precizat că „pe viitor aș aprecia să mă sune dacă are ceva de spus”.

„Marcel Ciolacu trebuie să meargă să vorbească cu domnul președinte, pentru că știm că la președintele României e decizia cu anticipatele. În 2020 a fost un vot pentru dreapta în România.

Am făcut un compromis pentru stabilitatea economică a României într-o perioadă foarte dificilă. Nu voi face un compromis care să ducă România în comunism, oricât s-ar supăra sau alinta cineva. Asta să fie foarte clar. Vrem să ținem această coaliție, să mergem mai departe. Pe noi ne interesează toate măsurile din programul de guvernare să fie respectate.

Partea bună e că am văzut când domnul președinte al PSD, domnul Ciolacu, nu a luat partea unor miniștri care au venit cu aberații economice în spațiul public. Asta am apreciat la domnia sa.

Acum că este supărat pe unii miniștri că nu merge guvernarea, asta este, e problema domniei sale și a PSD, nu a noastră.

Pe viitor aș aprecia să mă sune dacă are ceva de spus.

Acest guvern merge bine pentru condițiile dificile prin care trece”, a declarat la Parlament, Florin Cîțu.

Președintele PSD Marcel Ciolacu îi transmite liderului PNL Florin Cîțu că o eventuală destrămare a coaliției de guvernare va duce la alegeri anticipate. Comentariul lui intervine în condițiile în care cei doi lideri ai principalelor partide din coaliția de guvernare fac în ultimul timp declarații prin care se critică reciproc.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22