Cîțu: Dragnea va păstra în ministere, în afară de amante, rude și șoferi, numai pe cei loiali PSD

Laurentiu Gheorghe | 20.04.2019

Senatorul Florin Cîțu anunță marea epurare a funcționarilor din ministere care va începe după Paște și se va face fără plăți compensatorii și în baza recomandării făcute de o organizație PSD.

Pe aceeași temă

„Dacă ești bugetar, află câți mai rămâneți la locul de muncă! Liviu Dragnea își pregătește armata de funcționari PSD-iști. Când îi plătești, îi controlezi. Urmează două rânduri de alegeri în 2019. În ministere se pregătesc epurările anunțate de Teodorovici încă din noiembrie 2018. Liviu Dragnea și omul Kremlinului ne spun că nu pot implementa programul de guvernare pentru că funcționarii , care nu fac politică (!!!), din ministere și agenții se opun”, scrie Cîțu pe pagina sa de Facebook.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Senatorul PNL spune că „Dragnea a luat hotărârea să păstreze, în afară de amante, rude și șoferii, numai pe cei care sunt loiali lui și PSD-ului. …rămân doar PSD-iștii”.

„Să înțelegeți mai bine, exact ca pe vremea lui Ceaușescu, în toate instituțiile deja există câte un șef politic din PSD. Astăzi vă prezint în premieră tabelul cu numărul maxim de angajați din ministerele care astfel devin 100% PSD-iste. Acesta este numărul maxim de posturi suportate integral de la bugetul de stat, așa cum au fost trimise de ordonatorii principali către Ministerul Finanțelor Publice”, precizează liberalul.

Florin Cîțu amintește o declarație a ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici din urmă cu două zile: „Noi am trimis deja către toate ministerele, toate agențiile, colegii mei au primit și au și răspuns la solicitarea Ministerului de Finanțe vizavi de o situație clară pe tot ce înseamnă cheltuieli în zona respectivă, tot, inclusiv ce au dânșii în subordonare, coordonare sau sub autoritate, pentru a face o analiză la Finanțe. Până la final de iunie se face, pentru că la prima rectificare să ținem cont de aceste rezultate”.

Senatorul PNL menționează că a înțeles că „este nevoie de recomandarea unei organizații PSD pentru a rămâne în funcție”.

„Marea epurare începe în două săptămâni, când se vor finaliza listele urmând ca în treizeci de zile să fie disponibilizați toți cei care «se opun» implementării programului de guvernare. Atenție: această restructurare se face fără plăți compensatorii! Tăriceanu iar o să iasă și o să spună că el nu a fost consultat. Să vedem cine îl mai crede!”, încheie Florin Cîțu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22