Cîțu, după întâlnirea cu susținătorii săi la Vila Lac: Mâine în BPN îl validăm pe Dan Vîlceanu

Redactia | 17.08.2021

Dan Vîlceanu va fi validat miercuri de Biroul Politic Național (BPN), miercuri, pentru funcția de ministru al Finanțelor, a anunțat premierul Florin Cîțu.

Pe aceeași temă

După ieșirea de la ședința desfășurată la Vila Lac, premierul Florin Cîțu, flancat de echipa sa de susținători, a anunțat că a convocat Biroul Politic Național (BPN), miercuri, în scopul validării lui Dan Vîlceanu pentru funcția de ministru al Finanțelor.

Deși președintele PNL, Ludovic Orban, a spus anterior că nu a fost anunțat cu privire la convocarea BPN, Cîțu afirmă că ar fi vorbit cu el pe această temă.

„Toate procedurile pentru convocarea acestui BPN au fost respectate. A fost o discuție pe care am avut-o cu președintele (Ludovic Orban – n.red). Două zile sunt de ajuns, mâine se va desfășura BPN cu această echipă și vom demonstra că avem cvorum”, a declarat Florin Cîțu.

El a subliniat că în acest weekend își va depune candidatura la președinția PNL și că în ședința de la Vila Lac s-a discutat și strategia pentru Congresul PNL.

„Am discutat și strategia pentru Congresul din 25 septembrie. Suntem gata și cu Moțiunea: „România liberală”… Suntem la ultima parte de redactare”, a adăugat Cîțu, apreciind că până în 2024 procentele electorale ale PNL vor fi recuperate: „Avem o creștere economică de 13,6%. Este o creștere bazată pe investiții, nu pe consum. Asta livrăm (…) Până în 2024 câștigă procentele”.


Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22