Cîțu neagă că ar dori ieșirea UDMR de la guvernare: E o prostie

Laurentiu Gheorghe | 19.11.2021

Preşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, vineri, că el ţine foarte mult ca PNL să preia Ministerul Finanţelor Publice, pentru că este foarte greu ca premierul să nu dețină și Finanțele.

Pe aceeași temă

Florin Cîţu a plecat imediat după ce negocierile s-au încheiat la sediul partidului. El nu a stat nici alături de Nicolae Ciucă, la declaraţiile de presă.

La sediul din Modrogan, Florin Cîţu a spus că în acest moment sunt negocieri și ”întotdeauna vor exista momente dificile”.

Întrebat despre o posibilă ieşire a UDMR de la guvernare, Cîţu a spus că este ”o prostie”.

”Din contră: sunt partenerii care au fost alături de mine. Aş fi ultimul care să spună că vrea că UDMR să iasă de la guvernare. Asta chiar e o prostie”, a spus el, despre zvonurile că o parte din liberali şi-ar dori ca noua coaliţie să fie formată doar din PNL şi PSD, pentru a-şi împărţi cele două partide portofoliile.

Florin Cîţu a mai spus că ar dori ca PNL să preia şi Finanţele şi Justiţia.

„În iarnă vă aduc aminte că a luptat toată lumea pentru Finanţe. E un Guvern foarte important şi mai ales când ai premierul este important să ai şi Finanţele. E complicat să fii un premier fără Finanţe. Să ai şi Finanţele şi Justiţia este complicat, dar dacă se negociază bine... Eu ţin foarte mult la Finanţe. Eu personal cred că PNL a arătat că poate să gestioneze bine finanţele României şi este important să facă acest lucru în continuare. Vom vedea ce iese din negocieri”, a spus preşedintele PNL.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22