Clanurile interlope care stăpânesc Caracalul și legătura lor cu PSD și Florin Iordache

Dora Vulcan | 02.08.2019

G$Media face un inventar al clanurilor interlope care stăpânesc Caracalul și legătura acestora cu PSD și Florin Iordache.

Pe aceeași temă

Cazul suspectului de crimă Gheorghe Dincă, arestat pentru viol și trafic de minori, repune în discuție problema clanurilor interlope care își dispută supremația în orașele de provincie, după ce Libertatea a publicat vineri o anchetă care dovedește legătura strânsă dintre adjunctul șefului Poliției Olt, comisarul Nicolae Alexe, și liderii unuia dintre clanurile interlope căruia i-a furnizat informații despre anchetă în loc să le afle el de la interlop și care i-a mai și trimis pe polițiști pe trei piste greșite, pentru a-și regla conturile cu rivalii din alt clan.

E vorba de verificarea a trei adrese greșite, la care au descins polițiștii, la scurt timp de la apelul Alexandrei Măceșanu la 112 în care anunța că este răpită, sechestrată și violată și cerea să fie salvată. Acestea sunt adresele pentru care poliția a arătat cu degetul spre STS, spunând că le-au fost furnizate greșit, deși STS a explicat că nu furnizează adrese poștale.

G4Media.ro a realizat o radiografie a lumii interlope din Caracal și a legăturilor acesteia cu lumea politică și polițiști.

Potrivit unor surse judiciare consultate de G4Media.ro, în Caracal, există două clanuri țigănești care se ocupă cu cămătarie, proxenetism și furturi:Oacă și Vacă.

La un alt nivel, este clanul bodyguarzilor lui Remus Rădoi, zis Codiță, om de afaceri cu legături în presă și politică, considerat omul fraților Ciocan, unul dintre ei fiind deputat PSD.

La categoria ”gulere albe” este libanezul Saouma Henri, zis Rico, finul deputatului PSD Florin Iordache.

articolul integral pe G4Media.ro

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22