Claudiu Manda: Va trebui să-l invităm foarte repede pe Liviu Dragnea la Comisia SRI

Redactia | 16.03.2018

Președintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, Claudiu Manda (PSD), a spus că vrea să-l invite cât mai repede pe Dragnea pentru a afla amănunte despre presupusa implicare a SRI în formarea Guvernului Ponta 1 (USL) în 2012.

Pe aceeași temă

                                                                          

 

„Bineințeles că dupa acest lucru va trebui sa avem si un punct de vedere al celor din conducerea SRI de la vremea respectiva, daca s-au implicat sau nu, daca sunt elementele asa cum sunt prezentate de domnul Dragnea si bineinteles ca o sa avem o concluzie", a declarat Claudiu Manda la RFI Romania.

 

Intrebat cand ar putea avea loc audierea lui Liviu Dragnea, Claudiu Manda a raspuns ca isi doreste ca acest lucru sa se intample cat mai repede.

 

„ Saptamana viitoare nu o sa fim, o parte dintre noi, in tara, pentru ca mergem sa discutam cu comisia omoloaga din Germania, sa vedem si acolo cum stau lucrurile, pentru ca ne-am propus sa discutam cu cateva comisii din tari importante, cu servicii importante, iar imediat dupa ce o sa finalizam aceasta audiere, avem nevoie de un raspuns din partea domnului Basescu, daca vine sau nu la comisie si sa discutam care sunt urmatoarele persoane pe care le invitam si bineinteles, domnul Dragnea este una dintre acestea, printre primele pe care dorim sa le invitam la comisie", a mai pus Manda.

 

Totodata, presedintele Comisiei SRI a subliniat ca nu exclude o reaudiere a fostului director al Serviciului Roman de Informatii, George Maior.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22