Clotilde Armand, apel catre Iohannis: Parlamentarii votează împotriva cetățenilor români

Vlad Toma | 23.06.2016

Clotilde Armand, fosta candidata USB la Primaria sectorului 1 al Bucurestiului, ii cere presedintelui Iohannis sa conteste la Curtea Constitutionala legile adoptate de Parlament in ultimele zile, considerand ca acestea au fost adoptate pentru beneficiul personal al parlamentarilor, impotriva cetatenilor romani.

Pe aceeași temă

 

“Senatul controlat de PSD și PNL a votat ieri 21 iunie mai multe legi revoltătoare chiar după criteriile cu care ne-au obișnuit parlamentarii. 


Senatorii l-au protejat de justiție pe Corlațean, artizanul sabotării premeditate a alegerilor din 2014 din secțiile de votare din străinătate.


Au decis că pot să-și angajeze fictiv rudele pe banii noștri în cabinetele parlamentare.


Au votat pensii speciale pentru aleșii locali, care devin astfel adevărați privilegiați, deasupra legii, alături de parlamentari și de miniștri.

 

Parlamentarii votează împotriva cetățenilor acestei țări, spre beneficiul lor personal și al partidelor pe care le reprezintă. 


Va rog să semnalați aceste legi nedrepte Curții Constituționale spre a fi respinse. Știu că ați contestat deja una dintre aceste legi, este ''primul pas'',” a transmis fosta candidata a USB.

 

Reactia Clotildei Armand vine dupa ce parlamentarii Romaniei au votat zilele trecute mai multe modificarile legislative controversate: au adoptat din nou legea pensiilor speciale pentru aleșii locali, dupa ce aceasta a fost considerata neconstitutionala de CCR, au respins solicitarea DNA in cazul lui Titus Corlatean, fost ministru de Externe, in privinta votului din diaspora de la alegerile prezidentiale din 2014, au legalizat nepotismul, dezincriminand angajarea rudelor la Parlament pana in 2013, au decis sa ii mentina in functie pe cei condamnati definitiv dar la pedepse cu suspendare, au interzis Guvernului sa dea legi in perioada vacantei parlamentare si au votat superimunitati pentru avocati si pentru notarii publici.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22