Clotilde Armand îl acuză pe Dan Tudorache de tentativă de fraudă: O să răspundă în fața legii

Laurentiu Gheorghe | 28.09.2020

Viitorul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, spune că a descoperit „un teanc de procese verbale necompletate în sediul unei direcții a primăriei” și a reclamat la poliție tentativa de fraudă.

Pe aceeași temă

„Iată ce avem în sediul Direcției de Salubrizare și Investiții situat în Complexul din piața Mureș, un etaj deasupra Biroului Electoral de Sector. Procese verbale necompletate! Așa pregăteau frauda. Și-a făcut apariția pe aici și directorul ADP S1 și nu știu ce caută el la BES. O să ne lămurească Poliția”, scrie, pe Facebook, Clotilde Armand.

Ea acuză, totodată, că Dan Tudorache a folosit o instituție a primăriei și a încercat să modifice procesele verbale cu ajutorul angajaților de la Direcția de Salubrizare.

„Să fie foarte clar: Tudorache și toți cei care au participat la această tentativă o să răspundă în fața Justiției”, mai spune Armand.

„Vedem un teanc de procese verbale luate de la Biroul Electoral de Sector și aduse în sediul Primăriei. Colegii mei, văzând asta, au avertizat imediat Poliția și Jandarmeria și au constatat că la Primărie se află aceste procese verbale originale și o masă unde se făceau decontările de voturi”, spune Clotilde Armand într-o altă înregistrarea video.

În acest moment numărătoarea voturilor continuă. Ultimele date provizorii publicate de Biroul Electoral Central arată că între cei doi candidați e o diferență de aproximativ 1.200 de voturi în favoarea lui Clotilde Armand.

Datele exit-poll de aseară o arătau câștigătoare pe Clotilde Armand cu 48%, față de 36,5% Dan Tudorache.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22