Cântărețul Ducu Bertzi, audiat de polițiștii de la Economic în dosarul Radio România

E.b. | 21.11.2016

Cântărețul Ducu Bertzi, membru în Consiliul de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune, s-a prezentat, luni, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR),

Pe aceeași temă


 

 

UPDATE: “După ce vedem actele, o să vă comunicăm. Nu a fost vorba despre nicio firmă astăzi. Până nu văd actele, nu ştiu despre ce este vorba. (…)  M-au întrebat despre o firmă de turism, habar nu am de ea. Nici nu s-a vorbit despre firmă”, a spus Ducu Bertzi, la ieşirea din sediul Poliţiei Române, unde a fost audiat în calitate de membru al Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune, conform News.ro.

 

Alexandru Ducu Bertzi este audiat în dosarul privind săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și conflict de interese de foști și actuali membri în CA al SRR, conform Agerpres.

 

Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice și procurori au efectuat joia trecută percheziții la Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) într-un dosar care vizează fapte de abuz în serviciu și conflict de interese, cu un prejudiciu estimat de 400.000 de lei

 


"Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în perioada iulie 2011 - ianuarie 2014 aceştia (membrii consiliului de administraţie) ar fi participat la luarea unor decizii în cadrul şedinţelor Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune, în urma cărora au fost încheiate mai multe contracte de prestări servicii, în baza cărora aceştia au obţinut în mod ilegal foloase patrimoniale în cuantum total de aproximativ 400.000 lei", au arătat procurorii.

 

La 17 noiembrie  au fost făcute percheziţii la Societatea Română de Radiodifuziune şi la sediul şi un punct de lucru al firmei de turism Europoint.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22