Codrin Ștefănescu despre Dragnea, aflat la penitenciarul Rahova: Se simte abandonat, uitat, neglijat

Laurentiu Gheorghe | 04.02.2021

Codrin Ștefănescu, apropiat al fostului lider PSD, Liviu Dragnea, a scris joi că acesta „se simte abandonat, uitat, neglijat” și are nevoie de „susținere și de o vorbă bună”.

Pe aceeași temă

„Am promis că vă țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sănătatea, nici emoțional, nici psihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus aseară, la telefon, că nu trebuie să cedeze în fața sistemului!", a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

El susține din nou că Liviu Dragnea nu este scos la muncă, deși are o hotărâre judecătorească în acest sens, și nu ar fi tratat pentru problemele de sănătate: "Abuzurile continuă, nimeni nu ia poziție publică! Iau eu, dacă colegii din partid sunt lași și se fac cā uită! Are nevoie de susținere și de o vorbā bunā!".

Mai mult, Codrin Ștefănescu le dă adresa de la Penitenciarul Rahova celor care ar vrea să îi scrie: "Este foarte important pentru el să-i scrieți! Nu lăsați un patriot aflat la ananghie!".

Liviu Dragnea se află în Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat, în mai 2019, la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22