Coldea îl contrazice pe Manda: n-a cerut amânarea audierii sale. Manda dă vina pe presă

Dora Vulcan | 06.03.2018

Generalul Florian Coldea neagă că i-ar fi cerut lui Claudiu Manda amânarea audierii sale în comisia de control al SRI pe motiv că ar fi răcit. Prins cu minciuna, Manda dă vina pe presă care ar fi deformat spusele sale dar nu explică amânarea audierii lui Coldea.

Pe aceeași temă

 

 

 

 Fostul prim-adjunct al directorului Serviciului, Florian Coldea, spune ca decizia amanarii a fost luata unilateral de comisia SRI, pe motiv ca ora la care a fost programata audierea a fost 14.00 si s-a considerat ca lucrarile s-ar prelungi pana seara tarziu.

 

"Nu am nicio problema sa ma prezint oricand in fata comsiei SRI pentru a discuta orice subiect aflat in dezbatere", a declarat generalul Coldea pentru Ziare.com.

 

Claudiu Manda a confirmat la Antena 3 cele declarate de Coldea: "A precizat ca nu are nicio problema sa fuga de Comisie, ca vine la Comisie. A spus ca este racit" dar a atribuit presei deformarea declarațiilor sale, pretinzând că ar fi făcut clarificari pe subiect înainte chiar de declarația dată de Coldea.

 

Claudiu Manda (PSD), a anuntat luni ca audierea fostului prim-adjunct al directorului Serviciului, Florian Coldea, care ar fi trebuit sa aiba loc marti, se amana cu o saptamana, deoarece acesta a anuntat ca este racit.

 

Florian Coldea ar fi trebuit sa fie audiat în comisia de control al SRI dupa ce mai multe persoane audiate i-au atribuit implicarea serviciului în activitatea altor institutii ale statului.

 

In cadrul comisiei au fost audiati pana acum presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, fostul sef al SRI, actual ambasador in Statele Unite, George Maior, urmand ca Florian Coldea si Traian Basescu sa fie si ei invitati in fata comisiei.

 

"Atat in ceea ce-l priveste pe domnul Tariceanu, cat si pe domnii Coldea, Maior si Basescu, sunt aspecte de lamurit, in ceea ce-i priveste pe domnii Coldea si Maior - perioada cat au condus SRI, functionarea SRI, chestiunile interne, inclusiv elemente punctuale in care invitatii la Comisie au spus chestiunile acestea punctuale, discutii avute, de interventii avute si sigur ca acest lucru ar trebui verifiat - daca s-au intamplat si in ce context s-au intamplat", declara Claudiu Manda in luna februarie.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22