Comasarea alegerilor va fi scoasa din programul de guvernare, spune Ciolos

Tudor Despina | 16.11.2015

Premierul desemnat Ciolos a anuntat luni ca initiativa privind comasarea alegerilor va fi scoasa din programul de guvernare cu care va merge, marti, in plenul reunit al Parlamentului.

Pe aceeași temă

 

Dacian Ciolos a adaugat ca documentul programatic va fi adaptat in functie de discutiile finale pe care le poarta cu grupurile politice.

 

Programul de guvernare are o parte fixa, care este cea constituita din acele 12 prioritati pe care ni le asumam direct, ca atare. Si are o parte - in stadiul actual adaptabila, pentru ca ministrii se duc in comisiile de specialitate, eu am discutii cu grupurile politice. Si asa cum v-am spus, in perioada urmatoare, o sa venim cu proiecte mai concrete pe fiecare sector in parte in functie si de sustinerea pe care o putem constata. Da, o sa fie scoasa (varianta cu comasarea alegerilor - n.r.). Deci programul de guvernare va fi adaptat in functie de aceste discutii', a explicat premierul desemnat, luni, la Parlament.

 

El a aratat ca a elaborat un program de guvernare in patru zile, fara sa aiba ministri la dispozitie cu care sa se consulte.

 

Am preluat foarte multe din initiativele si din ideile strazii, sa spun asa, ale societatii civile, pe care am vrut sa le testez. Asta a fost cererea cumva, directa sau indirecta, din partea multor organizatii ale societatii civile, a celor care au iesit in strada, sa inaintez aceste propuneri Parlamentului”, a aratat premierul desemnat, la finalul discutiilor cu reprezentantii UDMR.

 

Intrebat daca pe viitor se asteapta la discutii in contradictoriu cu reprezentantii partidelor pe proiectele pe care Guvernul le va propune, Ciolos a spus: “Discutiile in contradictoriu sunt intotdeauna la inceput, pana iti armonizezi punctul de vedere'', arata Hot News.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22