​Comitetul Executiv PSD, ora 16.00. Se decide retragerea sprijinului politic pentru Grindeanu

I.m. | 14.06.2017

Liviu Dragnea, i-a cerut in ultimele zile de mai multe ori primului ministru sa demisioneze, dar acesta a refuzat.

Pe aceeași temă

 

 

 

Liderii PSD se reunesc miercuri, la ora 16:00, la Palatul Parlamentului, in sedinta Comitetului Executiv National, pentru a discuta retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu.  


 

Sorin Grindeanu si-a anulat programul oficial de miercuri, urmand sa participe doar la sedinta Comitetului Executiv National al PSD, scrie News.ro, citand surse guvernamentale.

 

Comitetul Executiv al PSD, forul de conducere al partidului, este format in majoritate din oameni fideli lui Liviu Dragnea. Potrivit mai multor surse, ieri s-ar fi decis sa se forteze demisia lui Grindeanu.
 


Sorin Grindeanu a refuzat marti cererea lui Liviu Dragnea de a demisiona din functia de premier, au declarat surse din PSD. Cei doi s-au intalnit marti dupa pranz, aceasta fiind cea de-a treia intalnire din ultimele zile in care seful PSD i-a cerut premierului sa demisioneze.Grindeanu i-ar fi transmis ieri lui Liviu Dragnea ca nu demisioneaza nici ieri si nu va demisiona nici astazi, chiar daca forul de conducere al PSD, Comitetul Executiv (format in majoritate din fidelii lui Dragnea) ii va cere acest lucru.Mai mult, Grindeanu i-ar fi spus marti lui Dragnea ca in cazul in care PSD vrea sa inlocuiasca mai multi ministri sau ii va determina sa demisioneze, el va propune imediat inlocuitori pentru acestia. In timpul discutiei de marti, Liviu Dragnea nu ar fi facut nici o referire la o eventuala motiune de cenzura impotriva Guvernului, ca solutie de ultima instanta pentru a scapa de premier.
 

CITESTE SI  Dragnea, disperat sa scape de Grindeanu. Va reusi sau nu? Mizele si scenariile razboiului

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22